2104918227 Μεσολογγίου 76, Νίκαια christoskaraspilios@yahoo.gr
hero image
banner image


 

Piercing 
Chris K Tattoos - Studio Tattoo & Piercing - Νίκαια Αττική

 

Το "Chris K. Tattoos" στη Νίκαια Αττικής αποτελεί τον προορισμό για όσους αναζητούν όχι μόνο μοναδικά τατουάζ αλλά και εξαιρετικά piercing εμπειρίες. Εδώ, η τέχνη του δέρματος συναντά την εκφραστική ποικιλία των piercing, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αυτοσχεδιαστικής και ατομικής αυτοκρατορίας.

Από το 2013, το στούντιο χαρακτηρίζεται από την εξειδίκευση σε μια εκτεταμένη γκάμα piercing, καλύπτοντας όλες τις περιοχές του σώματος. Αναλαμβάνουμε με επιδεξιότητα και εμπειρία την τοποθέτηση των πιο δημοφιλών και εξειδικευμένων piercing, προσφέροντας μια προσαρμοσμένη προσέγγιση σε κάθε πελάτη.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε συγκαταλέγονται: Λοβός & Άνω Λοβός, Helix & Forward Helix, Tragus, Rook, Conch, Snug, Daith, Industrial, Stretching, Surface, Cheek & Bridge, Septum, Χείλη (Lips Piercing), Smiley & Web, Θηλή (Nipple), Ομφαλός (Navel), Microdermal.
Με προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για την εξασφάλιση της ασφάλειας και της άνεσης των πελατών μας. Κάθε piercing είναι μια μοναδική δημιουργία, προσαρμοσμένη στο στυλ και την προσωπικότητα του κάθε ατόμου.

Στο "Chris K. Tattoos", προσφέρουμε περισσότερα από απλά τατουάζ και piercing. Δημιουργούμε μια πλήρη εμπειρία τέχνης στο δέρμα, αφήνοντας κάθε πελάτη να εκφραστεί με μοναδικότητα και στυλ.