2104918227 Μεσολογγίου 76, Νίκαια christoskaraspilios@yahoo.gr
hero image
banner image


 

Chris K Tattoos
Studio Tattoo & Piercing - Νίκαια Αττική

 

Το "Chris K. Tattoos" είναι περισσότερο από ένα απλό στούντιο τατουάζ και piercing. Είναι ένας χώρος που αντανακλά την τέχνη, τη δημιουργικότητα και το πάθος του Χρήστου Καρασπήλιου για την τέχνη του δέρματος από το 2013 και πέρα.

Στο "Chris K. Tattoos", ο Χρήστος και η ομάδα του δημιουργούν μοναδικά έργα τέχνης που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και το στυλ κάθε πελάτη. Με την εμπειρία και την εξειδίκευσή τους, διαμορφώνουν τατουάζ που είναι πέραν απλών σχεδίων, αλλά έργα τέχνης που φέρουν το σφρίγος της ατομικότητας και της εξαιρετικής εκτέλεσης.

Το στούντιο βρίσκεται στη Νίκαια Αττικής, δημιουργώντας έναν χώρο όπου οι πελάτες αισθάνονται άνετα και εμπιστεύονται το ταλέντο και την επαγγελματική δεξιότητα της ομάδας. Εδώ, η αισθητική συναντά την ποιότητα, και η διαδικασία του τατουάζ γίνεται μια εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες.

Εκτός από τατουάζ, το στούντιο προσφέρει επίσης υπηρεσίες piercing, προσθέτοντας μια ακόμη διάσταση στον κόσμο της αυτοσχεδιαστικής και προσωπικής έκφρασης.

Στο "Chris K. Tattoos", κάθε πελάτης είναι μοναδικός και κάθε έργο τέχνης αντικατοπτρίζει την ξεχωριστή του ιστορία. Εάν ψάχνετε για έναν χώρο που αξιοποιεί την τέχνη του τατουάζ και του piercing για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία, τότε το "Chris K. Tattoos" είναι ο προορισμός σας.