2104918227 Μεσολογγίου 76, Νίκαια christoskaraspilios@yahoo.gr
hero image
banner image


 

Tattoo 
Chris K Tattoos - Studio Tattoo & Piercing - Νίκαια Αττική

 

Το "Chris K. Tattoos" στη Νίκαια Αττικής είναι περισσότερο από ένα στούντιο τατουάζ - είναι ένας χώρος που ξεχωρίζει για την αφοσίωση στην τέχνη του δέρματος. Εδώ, η εμπειρία του τατουάζ εξελίσσεται σε ένα ταξίδι δημιουργίας και αυτοεκφρασίας που ξεκίνησε το 2013.

Το στούντιο προσφέρει ευρεία ποικιλία στυλ τατουάζ, καλύπτοντας σχεδόν όλα τα είδη τέχνης στο δέρμα. Από λεπτομερή και εκλεπτυσμένα μοτίβα μέχρι bold και εκρηκτικά, ο Χρήστος Καρασπήλιος και η ομάδα του έχουν την εμπειρία και την εξειδίκευση να υλοποιήσουν κάθε ιδέα.

Ενώ έχουν προτίμηση στα black & gray τατουάζ, το στούντιο δεν περιορίζεται από χρωματικά πεδία. Αντίθετα, δημιουργούν έργα τέχνης που αποτελούν συνδυασμό εκφραστικών αποχρώσεων και λεπτομερών σχεδίων. Η προσέγγισή τους στην εγχρωμη τέχνη του τατουάζ είναι εξίσου εξαιρετική με την προσήλωσή τους στα black & gray.

Με μια φιλόξενη ατμόσφαιρα και εξειδικευμένο προσωπικό, το "Chris K. Tattoos" προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία τατουάζ. Είτε ψάχνετε για ένα εκκεντρικό σχέδιο είτε για κάτι πιο κλασικό, εδώ θα βρείτε την τέλεια εκδοχή της τέχνης στο δέρμα που αντικατοπτρίζει την ιδιαιτερότητα και την προσωπικότητά σας.