2104918227 Μεσολογγίου 76, Νίκαια christoskaraspilios@yahoo.gr
banner image

Chris K Tattoos
Studio Tattoo & Piercing - Νίκαια Αττική


Καλωσορίσατε στο "Chris K. Tattoos" στην καρδιά της Νίκαιας, Αττικής - ένα στούντιο που αφιερώνεται στην τέχνη του τατουάζ και του piercing. Εδώ, συνδυάζουμε την εμπειρία και την τέχνη μας για να δημιουργήσουμε μοναδικά έργα τέχνης που ξεχωρίζουν. Το "Chris K. Tattoos" ιδρύθηκε το 2013 με τον προσανατολισμό μας να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους λάτρεις του τατουάζ και του piercing. Καθώς προσφέρουμε ένα φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, δίνουμε έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Οι καλλιτέχνες μας, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο, είναι αφοσιωμένοι στην δημιουργία εξατομικευμένων τατουάζ που αντικατοπτρίζουν το στυλ και την προσωπικότητα κάθε πελάτη. Είτε πρόκειται για ένα μικρό και λεπτομερές σχέδιο είτε για ένα μεγάλο και εντυπωσιακό, είμαστε εδώ για να κάνουμε πραγματικότητα κάθε ιδέα.
Στο "Chris K. Tattoos", προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες piercing, με επαγγελματίες που τηρούν υψηλά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που είναι όχι μόνο ευχάριστη, αλλά και ασφαλής για κάθε πελάτη. Εάν είστε έτοιμοι για ένα τατουάζ που θα μείνει μαζί σας για πάντα ή εάν ψάχνετε για μια μοναδική εμπειρία piercing, το "Chris K. Tattoos" είναι ο προορισμός σας. Ελάτε να μας γνωρίσετε, να μιλήσουμε για τις ιδέες σας και να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό μαζί σας.

Ευχαριστούμε που επιλέγετε το "Chris K. Tattoos". Είμαστε εδώ για να κάνουμε την τέχνη σας να ζει στο δέρμα σας!

 

Piercing

Piercing

Αναλαμβάνουμε με επιδεξιότητα και εμπειρία την τοποθέτηση των πιο δημοφιλών και εξειδικευμένων piercing, προσφέροντας μια προσαρμοσμένη προσέγγιση σε κάθε πελάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λοβός & Άνω Λοβός
Helix & Forward Helix
Tragus
Black and Grey Tattoo Style

Black and Grey Tattoo Style

Το μαύρο και γκρι στυλ τατουάζ είναι ένα από τα πιο κοινά. Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε άλλο στυλ τατουάζ στο μαύρο και γκρι στυλ τατουάζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Realism tattoo style

Realism tattoo style

Αυτά τα τατουάζ φαίνονται αληθινά και είναι έγχρωμα ή μαύρα και γκρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Aesthetic Tattoo Style

Aesthetic Tattoo Style

Το στυλ του αισθητικού τατουάζ μπορεί να είναι σχεδόν οτιδήποτε. Υπάρχουν τατουάζ που εστιάζουν στην εκτίμηση της ομορφιάς και στη φύση της ομορφιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Anime Tattoo Style

Anime Tattoo Style

Το Anime Tattoo Style είναι πολύ δημοφιλές. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το στυλ τατουάζ Anime είναι εμπνευσμένο από ταινίες Anime, εκπομπές και κόμικ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cartoon Tattoo Style

Cartoon Tattoo Style

Αυτά τα τατουάζ φαίνονται πολύ δροσερά και μπορεί να είναι πραγματικοί χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ή απλά οτιδήποτε επανασχεδιαστεί στο στυλ τατουάζ κινουμένων σχεδίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ